Köpråd japanare 150 000 +-20

Som rubriken lyder så har jag sparat ihop 150 +-20 att lägga på en bil. Jag har kollat på 4 olika bilar Nissan silvia s15 [2] Skyline R34 GTT [3] ( Jag vet att det är GTR man ska ha men jag är bara 19 och vill inte binda mig till något lån) Mitsubishi EVO IX [4] Toyota Supra [1] Jag vill ligga på en 400hk. Ska ha de som en busbil, glidarbil, finbil. (Inte nått blackrace). Vill kunna ta med mig polarna och bilen skall va hyffsat driftsäker.(Inte så jag behöver meka nått ras varje helg). Vilken av dessa tror ni skulle passa mig bäst? Har väldigt svårt att bestämma mig då jag gillar alla dessa bilar. Edit: Har lagt till snygghets skala 1= finast.



Svar på inlägget: Köpråd japanare 150 000 +-20



Evon om du vill köra året om annars hade jag tagit Supran.


Ska endast ha den som sommarbil/helgbil. Det jobbiga med supran är väll att man knappt kan sitta fler än två? (rätta mig om jag har fel).


Stämmer galet trångt där bak, o vill du kunna åka fler i så kör på Evo galet roliga bilar, som är rappa o håller sig riktigt bra på vägen dock tråkigt att deras jävla AYC/ACD pump pajar hela tiden o byte den går på nästan 50k ja vet gjorde de på min gamla i somras =P


Jo ayc pumpen är inte billig men har kollat upp o det går att skicka till england för renovering. Men det känns som att evon går sönder för minsta lilla bus och att fq serien har mycket fel?


Bortsett Pumpen hade ja inga problem alls med min, köp ingen fq bättre o köpa en med ratten på rätt sida.


Menar du att det är bättre kvalité på evosar med ratten på rätt sida eller bara att det är skönare? Jag har räknat med att ratten kommer vara på fel sida. Silvia eller Skyline är inget o ha med mina krav?


Följer sällan med servicebok på importerade o de är ju där du ser hur bra man skött bilen samt vad som är gjort med den + att Evo står så lågt i pris nu så man får ju en svensksåld rätt billigt nu mera


Okej. Jag har hittat den här evon o det var full service bok. http://www.blocket.se/kronoberg/Mitsubi . 12&w=3 Skulle det var något bra? Det går ju att pruta för den ligger lite högt tycker jag.


Andra får också gärna ge sina åsikter, är i stort behov av de






Säkert bra men för de priset får du ju en svansksåld =P o med tanke på dom milen hade ja kollat om pumpen är bytt annars lär den paja när som =P Den brukar ju gå allt mellan 4-10.000 mil min gick vid 8300. Tänk även på att du ska kunna sälja bilen sen med mycket svårare o sälja högerstyrt om man inte går ner mycket i pris, tyvärr.


Okej. Bra tips, detta gör allt mycket lättare Fast är även sugen på o veta vad folk tycker om silvia o skylinen.


Är det ingen som har erfarenhet av dessa bilar eller? Finns ju många här på sidan så några svar borde man få


evo ix alla dar i veckan, riktig rolig bil:)


2 röster på evo då


Har du kollat något på en r32 skyline?


Nej det har jag inte. Tycker dom är så gamla o fula Visst så verkar dom gå bra som attan men det är nog ingen bil för mig


Jag hade ju köpt en S15. Busigare och roligare än Supran. Det finns även MASSOR med eftermarknadsdelar och är bra mycket billigare än supra prylar. Inte riktigt samma hållbarhet men håller rätt bra ändå. Evon går bort för mig eftersom att den driver på alla 4. Och R34 GTT ser så tanig ut


Subaru! *hint hint*


det beror ju på vad det är för bil och om det finns motsvarande som vänsterstyrd, tex den variant av impreza som jag har fanns bara som högerstyrd.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka