Köpråd: Hyundai Centennial

Ovanlig bil. Har någon ägt eller vet något om detta monster är det välkommet. Finns bara en på blocket och den vill jag ha... http://www.blocket.se/dalarna/Hyundai_C . amp;last=1 Den är längre och större än 300C:n och sånt gillar vi! Vad som stör mig är att det står "GDI" Det brukar ju vara sådär. XG30:n är lite trång tycker jag :-)Svar på inlägget: Köpråd: Hyundai CentennialSåg ju riktigt vettig ut för att vara en modern bil faktiskt. Har aldrig hört talas om en sådan förut.


Tror de rullar ca 20 stycken i landet. Så det är bara att köpa om de är bra.


Längre än en A8 och nästan lika bred. Den pråmen var ju dessutom svensksåld, en av 4st! porr: http://worldwide.hyundai.com/WW/Showroo . index.html Succe i korea, tungsåld här, fördomar skulle jag gissa på, likadant som på tidigt -70tal då många "förståsigpåare" ansåg japanska bilar vara skrot. http://worldwide.hyundai.com/WW/Showroo . index.html se prestandan på 4.6MPi versionen, duglig!


Nu blev inte habegäret mindre direkt...


Jkl läcker korean. Opirus då? kusin till XG.


Skulle köpt en Magentis V6 idag. Den vart dock såld... Siktar lite högre nu. KIA? Nej. (Jag vet att det är kusiner)


I värsta fall bryter jag ihop och köper en Touareg V10 TDi. Bilen som sådan kan jag redan. Diesel på 313 hk låter kul!


Magentis är å pysiga. KIA slår inte lika högt i min bok heller märkligt nog, har väl fortfarande men av den Pride jag haft som högerfoten domnade bort i efter 6mils körning eller den spritt nya RIO -04 jag körde 25 mil på en em och trodde att jag skulle bli totalt invalidiserad, och ändå sitter jag bra i en Accent från samma period. Centennial är ett riktigt lok, synd att den är FWD, de nya är RWD.


750Nm! Eller en ngt större pråm? http://www.blocket.se/uppsala/Ford_Excu . 12&w=3


Hm? Fokus mot vad som komma skall varierar just nu. Men vill att Smurfan kan köra bilen. Touareg är nog en bra grej? Inte så lång. Massor med mos i maskin. Forden väljs nog bort.


Se till att partikelfilter är bytt bara, två stycken sitter det och ett byte hos VAG landar väl i trakten av 35-40.000:-. Angående den Hyundai med blått blod du hittat vill jag minnas att Teknikens Värld provkört den för länge sedan, tyvärr inget test man hittar på nätet: http://www.teknikensvarld.se/20026/1483 . r-6--2002/


Nej jag har letat också. Men partikelfilterupplysningen är mycket bra! Tack Rq!


AHH, jag var rädd du skulle bryta totalt tänkte då att en fordpråm skulle passa vid detta fullständiga psykbryt. Touareg är en betydligt "vettigare" vagn. Inte kul skatt på dom dock, plus de vanliga riskerna med en diesel, dyra pumpar osv utöver RQs tankar ang DPF. Ska det vara en 4wd SUV? Så varför inte en Land Cruiser eller Lexus? Fast dyra i förhållande till färskhet, tokhöga andrahandsvärden på dessa.Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka