Köpråd: Etanolkamin och dess bränsle.

Tänkte skaffa några sådana: http://biltema.se/sv/Hem/Inredning/Etan . in-879100/ Både till Hemmet, garaget, föräldrar och till smurfan. Så även om de inte kostar så mycket blir det en slant. Även bränslet är av intresse. Hur mycket drar de? Kan man köpa billigare Etanol och de inte luktar? Luktar de även om man köper den rekommenderade på Biltema? DSSvar på inlägget: Köpråd: Etanolkamin och dess bränsle.Dom där kör man på specialbränsle, inget du tankar på macken direkt. Endast till för att öka mysfaktorn.


Har flertalet, och alla bränslen jag testat luktar. Köpte "Carnival-vätska" som rekomenderades starkt av alla, 80 spänn flaskan (1 liter). Luktar typ inget som man tänker på, men känner man efter så finns det där. Köpte någon på ica maxi, luktar litegranna, typ samma som carnival-vätskan. Köp biltemas vätska, sätt fjutt på den i en burk å känn efter hur det luktar!


Köpte. Även 10 liter av Biltemas spisbränsle då detta enligt en kompis är helt luktfritt. Det var så. Eldade i 3 timmar igår... Ingen lukt men blev bra varmt i rummet.Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka