KöpRåd! Passat 2.0T variant

Hej! Jag undrar vad ni tycker om den här dealen jag har fått. Grejen är att jag vill byta in min mitsubishi galant till en större bil. Så jag tror att passaten skulle passa mig. Så fördelar jag ser med den passaten:Den har farthållare. Dragkrok. 100% rostfri Nakdelar passat:Den har gått 24000mil Han som har den vet inte när turbon är bytt om den ens är det. Får inte med vinterdäck Fördelar med mitsubishi:Den har bara gått 17600mil Den fäller in sidospeglarna xD Nakdelar med mitsubishi:Har inte dragkrok eller farthållare. Slitna dämpare fram. (Måste bytas) Har börjat rosta. (Runt bakskärmarna) Priset som är sagt är min bil i inbyte + 11000kr. Så vad tror ni? Tummen upp eller ner? Min bil är en mitsubishi galant 2.4 gdi kombi från 2001 Passaten är en Volkswagen Passat 2,0T Variant från 2000Svar på inlägget: KöpRåd! Passat 2.0T variant2,0T fanns inte 2000 utan då är det antagligen en 1,8T eller någon udda variant som är 2,0 utan turbo (det har sålts ett fåtal såna i Sverige). Vilken motor är det (kolla i bilregistret). Passaterna är ju trevliga som bilar och känns inte speciellt gamla vad det gäller komfort och utseende.


Det står bara VW PASSAT VAR TURBO Men du kan kolla själv om du vill! reg: RHH903


150hk, lär vara en vanlig 1,8t. Jag tycker inte en äldre bil med mer mil och osäker historik och som du inte ens vet vad för motor som sitter i är värd pengar mellan. Knappt jämnt byte ens - men svårt att säga utan att veta skick på de båda...Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka