Familjebil?

Hej har funderingar på familjebil i mellan storleken. 2 bilar som jag är lite inne på är BMW E39 525D-530D AUDI A6 1,8T Vad far ni för tips och vad skulle ni välja? Är tacksam för alla svar och tipsSvar på inlägget: Familjebil?Varför just en dieselsexa när det gäller BMW men en fyra som går på bensin i Audi?


A6:a med 1.8T är jag väl lite tveksam till, om den inte ska chippas iofs


Därmed torde frågan vara avgjord. BMW:ns goa dieselsnurra mot Audi:s leksaksmotor...


Audin, så slipper du dieselljud...


tvärtom så får du en snålare och mkt mer vridstark bil


Gör en sökning efter köpråd och du har mängder att läsa. 1§ Innan du startar en ny tråd eller skriver ett inlägg. Sök! Din fråga kan mycket väl redan vara ställd och besvarad av någon annan. 2§ När du startar en ny tråd Viktigt: Skriv en korrekt formulerad rubrik som tydligt beskriver vad tråden handlar om. Trådar som inte följer rubrikanvisningarna stängs eller raderas utan förvarning. Se rubriksanvisningarna (3§ och 4§). Trådar och inlägg skall skrivas i för ämnet lämpligast forum. Samma inlägg får inte postas i flera forum (s.k. korspostning). 3§ Rubriksanvisningar: Allmänna Informativt och beskrivande - Det är viktigt att läsaren snabbt kan bilda sig en uppfattning om vad tråden handlar om innan man läst inlägget. Därför är det viktigt att få med trådens syfte direkt i rubriken genom en tydlig formulering. Det ger dig bästa möjliga respons. Var övertydlig! Ej kort och generellt - Rubriker som "Hjälp", "Trim?", "Nån som vet?" eller annat intetsägande som "Kolla in den här" är inte godkända.Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka