Köpråd: Mercedes Sprinter vs VW LT35

Jag håller på att leta efter en turnévan. Vad som behövs är plats för 4 passagerare och ett rejält lastutrymme samt sovplats för två personer. I princip en crossbuss/skoterbuss med andra ord. Sovplats är inget måste, vi kan bygga om skiljeväggen själva och ordna det om det behövs. Hela kalaset får kosta runt 60 000:- Några tips? Vi har tittat en del VW LT35 och Mercedes Sprinter och jag har hittat en LT35 för strax under 60 000 och en Sprinter för drygt 40 000. Båda är från 97 och VWn har gått 24 000 och Sprintern 35 000. VWn har gått 24 000 mil och tydligen aldrig fått ny kamrem. Jag är inte så hemma på det här med rent spontant känns det ju för jävla långt för att inte byta kamrem och som att det är något man bör göra på stört. Eller? Och Sprinter har ju kamkedja. Sprintern har rätt antal platser men på VWn måste vi slänga i en 3sitssoffa och regga om den då den bara har en passagerare registrerad nu. Jag ska kolla på båda i helgen, men vad skulle ni satsat på? Alla möjliga tips och synpunkter mottages tacksamt!Svar på inlägget: Köpråd: Mercedes Sprinter vs VW LT35tjena vi har en van brukar dock åka hem på kvällarna, men har försökt med detta förr men verkar dåligt med gensvar angående hobby grejer om det ej e bilar. men gamla bussar med b-kort finns väl påå blocket. skattefria me.


Vi är alltså inte på jakt efter en fullstor buss utan något i stil med LT35 eller MB Sprinter där vi kan ha en 3 sitssoffa i baksätet och ett "sovloft" bakom soffan så att i alla fall två personer kan tränga ihop sig och sova skapligt.


Mercedes Sprinter maxi med släpvagn måste väl vara de ultimata? http://www.blocket.se/jonkoping/Mercede . =3&w=3 http://www.blocket.se/halland/Stort_Ska . =3&w=3 gott om plats för att sova etc i bilen å gott om plats för resten av grejerna i släpet dock lite över budget men helt klart de bästa om man ska vara ute ett tagKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka