Bilar med urkopplingsfunktion av airbag.

Gör en Tråd: "Köpråd: Renault Megane 2.0 -04" Lovar att svara i den :-)Svar på inlägget: Bilar med urkopplingsfunktion av airbag.Citroen Xantia serie 2 och C5 går i alla fall med nyckel.


Som en av få moderna bilar så gick dessutom den modellen av V70 att få helt utan passagerarairbag.


Har de på min. Audi A6 Avant -04 (C5)


Peugeot 306 01:a går o koppla ur med nyckel.


Vad är det för bil du är ute efter? Volvo 855 har ju inte airbag alls på passagerarsidan vad jag förstått. Volvo V70 gick ju att få utan airbag så finns många som inte har airbag på passagerarsidan. Och dom som har airbag har tydligen nyckelurkoppling enligt en volvohandlare jag pratat med


På nyare VAG, 08 uppåt eller kanske tidigare finns det ett nyckel håll vid högra passagerare dörr eller i handskfacket på visa bilar som man stänger av air bagen, en klockren grej - inte hålla på o åka till verkstad med sånt nödvändigt funktion! Men kolla med nån datanörd verkstad om dom kan fixa det billigare annars kan du koppla ur kabeln bara om du orkar riva halva inredningen I värsta fall kommer air bag lampan att lysa o tror inte att dom på SBP skulle säga nåt om det när barnstol sitter där framme. Det har dom inte gjort på frugans bil o dom har inte heller kollat denna bältet.


har för mig att det visst finns 850, iallafall på dom senare årsmodellerna. beror på vilken V70 du menar för på första generationen V70 som fanns 97-00 så kan man inte koppla ur den med nyckel, på andra generationen (V70N) som fanns 00-08 är jag osäker, på den tredje generationen (V70II) 08-> så kan man stänga av med nyckel.Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka