Köpråd: Bensinsnål bil.

Hej tack för svar, Nja det är min första bil jag köper precis tagit körkort så finns inte speciellt mycket jag går efter utan bara bensinsnålt, under 0.5 låter bra för mig tror jag faktiskt köper en peugeot 107. får jag som förare på 1.87cm plats i en sådan till att börja med hur blir det med passagerare där bak i sånna fall hahaha.Svar på inlägget: Köpråd: Bensinsnål bil.Tror de ska dra runt 0.46 L/mil. Den jag hade var helt ny med några kilometer på mätaren och jag hade nog gasen i botten i en vecka... (Bilförsäljare, demobil. Köp aldrig en sådan) Plats får du! Men där bak lär det nog knorras en del. Eftersom det är en mindre maskin som gärna vill varvas så googla runt lite på hur länge de går innan renoveringen är ett faktum.


kollade lite på Citroen c2 som drar lite mer (0.6 L/mil) hur är dem jämfört mer 107:an ? EDIT: Är C2:an ett bättre köp rättare sagt?


Nu råkar det vara så att jag sålt Citroen i några år! C2 är en fräck liten bil men med bara 2 dörrar och väldigt liten i kupén så tycker jag nog att C1/107 är bättre. Å andra sidan är C2 "mer bil" om man åker längre sträckor men så värst snål är den inte. Och du lär tröttna på bara 2 dörrar. Tro mig. En C2 VTS är dock riktigt kul även om de inte är en riktigt kvick GTi-bil. En smaksak tror jag.


107an jag kollat på är också bara 2 dörrar , jag kör på 107an om han inte säljer den till någon annan annars får det bli c2:an tack för alla svar


För all del. Då hade jag valt. C2. Glöm inte att C2 är tillverkad i Frankrike med deras kvalitetskontroll... Och C1/107 är tillverkad i Ungern på samma lina som Toyota som även utvecklat bilen och säkert är lite bättre ihopskruvad. Karisma mot kvalitet alltså. Lycka till och skriv vad du köpte sen!!!


Köp en honda istället mer körglädje , håller bättre drar lite , och mer krut än dom där jävla skitbilarna


En 5-dörrars 107/C1:a vilken är ganska luftig och rymlig i framsätet. På 3-dörrars blir det jobbigt att ta på sig säkerhetsbältet då man måste vika armen baklänges varje gång. Lupon är väl ca. 40% törstigare än C1:an utan att man får en större bil.


Jag hade försökt hitta en femdörrars trillingbil, en tredörrars 107 är betydligt mer opraktisk och frågan är om inte andrahandsvärdet blir lägre? Dom flesta vill nog ha en med fem dörrar den dagen du skall sälja den!


Jag har försökt att hitta 5D på 107an , men Automat är ett måste och då minskar utbudet kraftigt.


Har du haft ett öga på KVD´s aktioner? Dom brukar ha trillingbilar till salu, mycket Aygo men även 107 och C1 där femdörrars och automat har förekommit en del hittills. För tillfället hittade jag bara två med manuell låda men dom brukar lägga upp nya objekt regelbundet, det kan vara värt att titta där likväl som på Blocket kanske? www.kvd.se


Tack för tipset


Hade utan att tveka valt en Aygo i det läget. Ser trevligare ut än de andra två och både billigare och bättre service. Dessutom är de flesta Aygo på marknaden 5-dörrars. http://bytbil.com/bilar/sokresultat/A0Q . Q3AsAHAA_!


ville också ha en aygo , men när man väljer automat stiger priset utanför min budget tyvärr.


Finns en pegga som ryms i din bugdet. Tvådörrars. http://www.blocket.se/goteborg/Peugeot_ . 15&w=2


Suzuki alto -_-


köp inte hyundai atos med automat törstig som fan..rent allmänt små motorer med automat ingen bra komb tyvärrKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka