Bilar med urkopplingsfunktion av airbag.

Hej! Skulle ni kunna lista bilar som har funktionen där man kan koppla ur airbagen på passagerarsidan med hjälp utav en nyckel alt. en knapp? Jag skall få mitt andra barn nu och tänkte att jag skulle kopplat ur airbagen på Forden, men över 10.000: betalar jag INTE. Ös på med bilmodeller är ni snälla. Hälsningar, CareauSvar på inlägget: Bilar med urkopplingsfunktion av airbag.Audi A6 c5 (lite osäker på hur det är före faceliften, men 01b-05 iaf) - Nyckel


Audi TT Roadster -01 (haha) (Dvs alla Audi TT Mk1 som är svensksålda iaf) Men 10 lapp? Enligt Ford här nere skulle en inoperering av nyckelavstängning på min Mondeo resultera i ca 3500 förlorade enkronor?


Dom skulle tydligen byta massa bälten och beställa i bilens nuvarande klädselfärg m.m. Telefonsamtalet löd såhär. Jag: Hej, jag tänkte bara kolla ett pris på vad det skulle kosta att koppla ur airbagen. CSM Group: Vad är det för bil? Jag: Det är en mondeo 02a CSM Group: Aha du, den är rätt krånglig att koppla ur. Du måste byta bälten och en massa annat, i bilens klädselfärg dessutom (beställningsvara) så du hamnar INTE under 10.000:- kan jag säga direkt.


Sätt ungen bak?


Har en 3 åring, och en nyfödd.. Alternativet är ju att vi sätter båda bak, men kan komma att bli krångligt =P


Tror det går på alla nyare skoda och vw osäker på transportbilarna dock. Så fabia romster yeti oktavia superb. Vw golf, polo, passat, osv.


Okej! Jag kollar faktiskt lite efter ny bil, vet inte vad jag kan få för min riktigt. Kan ni kolla på min sida? Står lite info om den, 16100 mil nu. Nybesiktad och nyskattad. Har kollat lite på denna bilen, vet dock ej någonting om den mer än att man kan stänga av airbagen själv. http://www.blocket.se/goteborg/Renault_ . 15&w=1


Volvo v50, v70. Nyare Honda bilar, från 2010 och uppåt


v70 01 kostar det 1000kr att koppla ur. har kvittot i handskfacket på min


Lät lockande


På gamla Peugeot 307 brukar man kunna vrida av me nyckel. :Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka