Köpråd: Renault Megane 2.0 -04

Ös PåSvar på inlägget: Köpråd: Renault Megane 2.0 -04Fransosen är en bil som man åker som en gud i. Dessutom hyfsat billigt även om just 2-litersmaskinen kanske kan gurgla i sig en del. Runt 0.7-0.8 kanske är rimligt. De är behäftade med dugliga mängder elfel. Det ska man räkna med. Allt från en trilsklande elhiss till att du har arktiskt kyla i bilen trots full värme. Det beror helt på bil till bil! Växellådan är av model "mindre exakt" Inte kul. KAMREM! Den ska bytas med de intervaller som sägs. Ålder på denna spelar stor roll! Praktiskt bil. Dock inte helt felfri.


En pärla helt enkelt? Då stryker vi den!


vill inte veta hur många stackare som råkat ut för kamremshaverier på dessa... räkna 12-15000kr för bara materialet.... kamrem bytes var 5 år eller 8000mil. då bytes även vattenpump å alla löphjul osv. räkna minst 5000kr material. diverse elfel allt från tändspolar som håller 2000 mil till diverse lampor å glapp överallt.


Hehe... Det gör du rätt i!Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka