Köpråd Opel Astra -01a

Hej har fått erbjudande o byta min laptop macbook pro 13 som har ett par år på nacken men värd runt 6000 kr att byta mot en Opel Astra kombi 01a. Kikar på blocket och dom ligger på från 10 000 kr men enda erfarenheten ja har av opel var en Calibra som ja fick dras med i 1 år innan skiten ens va försvunnen från parkeringen Något speciellt man ska leta efter ?Svar på inlägget: Köpråd Opel Astra -01aKolla om den läcker olja! brukar ofta vara ventilkåpspackningen som ger sig på dom (1,6l-1,8l) annars är det väl en ganska trevlig bil för små pengar! (säger av egen erfarenhet)


Bilen är även tjejkörd. Hon berätta att det är hål nånstans vid avgasröret och det är enda problemet inför besiktningen Några andra brister förutom läcker olja ? rost har ju opel rekord i


faktiskt så rostar inte dom där speciellt mycket (min -99 var rostfri) men visst kan det finnas det ochså! provkör noga och kolla så det inte låter konstigt i framvagn (brister på styrleder och fjädrar som går sönder)


Har testat bilen under 10 min bara och den verkar OK men ska iväg o kolla på den i dagsljus då allt har en tendens att se bättre ut i mörkerKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka