Köpråd Stereo.

Har nu valt att pensionera min gamla stereo i bmw'n (en gammal Pioneer) och står nu i att köpa ny. Vill ha usb & aux för en billig slant och har därför kollat efter några med det. Har hittat dessa 2 som det står mellan, för stunden har jag ett monoblock inkopplat och tänkte senare koppla in ett 4 kanals med. Just nu står valet mellan dessa 2. Pioneer DEH-4300UB Hillman HDC-1560Svar på inlägget: Köpråd Stereo.Pioneer DEH-X5500BT matchar dina krav rätt bra annars och har även blåtand.


Jo men tyvär ur min budget, ligger på dom 2 jag sa vet dock inte vilken, båda har sina fördelar i mitt tycke.


Tycker du ska köpa en Hillman-HDC-1560.Köpt en sådan själv och är ruskit nöjd med den,och priset på 985kr är sjukt bra :)Teknikproffset.se har den.


Har hittat den billigare än så. Men för och nackdelar på maskin enligt dig?


Nackdelen med hillman är väl att det kanske inte är ett erkänt kvalitetsmärke, inte vad jag vet iaf. Tycker Kenwood har bra maskiner med bra priser. Dem flesta har aux och usb. http://www.docent-decibel.se/store/bils . d_861.html http://www.docent-decibel.se/store/bils . d_768.html


den här tycker jag är bra http://www.elgiganten.se/product/ljud-b . dx-gt264mp


Har haft Hillman i många år och aldrig krånglat samt att det är ju ruskit bra ljud för pengarna helst om man har en sub att koppla till..Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka