Köpråd och bränsleförbrukning gmc jimmy 4.3 v6 -98

Tjenare. Funderar på att köpa en gmc jimmy av en kompis och undrar om det är någon som vet vad bränsleförbrukningen ligger på en sån bil? det är i/urkopplingsbar (elektrisk) 4wd och v6:an på 4,3L. finns de några problem på dessa bilar som man ska passa sig för?kolla så att 4wd kopplar i och ur som den ska då så klart.Svar på inlägget: Köpråd och bränsleförbrukning gmc jimmy 4.3 v6 -98Enligt dåtidens körcykel:0-100 km/h: 10,1 s. stad: 19,9 l/100km. landsväg: 11,2 l/100km. blandad: 14,3 l/100km. De två jag har ägt har legat däromkring i förbrukning. Mig veterligen är dom relativt skottsäkra, kolla rost i ramen över bakaxel och framvagnsinfästningar där det kan vara svårt att ha tvättat ordentligt. Kontrollera att all el fungerar som på vilken begbil som helst. Hållbara enkla motorer och robust teknik i övrigt. Sämre stolar än i Explorer anser jag och ngt sämre innerutrymmen, det är trots allt inte särskilt stora bilar.


Jag har en S10 Pickup, men tror detsamma gäller jimmyn. *Drar 1,4 till från skolan (2,7mil 90-väg) och knappt 2 blandad. *Osköna stolar. *Fyrhjulsdriften är vaccumstyrd och tenderar att krångla, de som vill ha pålitlig 4wd kan plugga vaccumet och sätta en wire som gör samma jobb men då blir det ju inte elektriskt längre. *Automatlådan håller inte för bus, men med regelbundna oljebyten och en extra kylare förbättras oddsen. *Ställer man den brevid en V70 ser man att det inte är en stor bil, vilket passar mig för jag kan fan inte parkera men det tar ju bort stöddighetsfaktorn. *Har amerikansk el som svenskifierats vid import med diverse fulkopplingar vilket ger spännande beteenden vid regn... Trots detta gillar jag verkligen min bil. Värd varenda (CSN-)krona det kostar att ta sig till och från skolan. Motorn morrar lugnt fram och den känns skönt amerikansk (formatet till trots). /CKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka