Köpråd: Skidoo renegade e-tec 600 eller 800R

- Gäller Skidoo Renegade E-tec eller 800R i årsmodellerna 2008-2010. Har ni kommentarer kring modell eller märket så håll dessa för er själv! Frågor jag har : Bränsleförbrukning? Har läst bra saker om båda. Service, intervall samt kostnad? Har inte sett någon konkret kommentar om detta. Kommer att dra en del pulka med 5-6 åriga barn i. Spelar motorvalet in? Fördelar / Nackdelar, nu får du själv motivera hur du ser det. Tack på förhand! -Svar på inlägget: Köpråd: Skidoo renegade e-tec 600 eller 800ROm man funderar på en 800..varför vill man då samtidigt väga in bränsleförbrukning?


1. För att bränsleförbrukningen är inte är så långt ifrån varandra. 2. För att mer effekt är alltid intressant när det inte skiljer så mycket bränsle. EDIT och bakgrund. Jag har haft flera 600cc maskiner som slukat utan att skämmas runt 2.5 liter milen ledkörning. Och JA, jag kör nästan uteslutande led.


Mjo, men ska du dra pulka med så mycket effekt så tycker jag synd om barnen..men det är jag det.. (som en liten anektot kan jag berätta nåt från min barndom lite kort. Åkte pulka tillsammans med min mor efter en Arctic Cat som hade ett underligt problem med att den blev överhettad och dog. Så pulkan fick till slut dras av en Ski-Doo MXZ av värstingmodell i stället, och saaaaaatan vad det gick trots "fullt lass"..)


Förstår ditt argument. Här pratar vi mer hur man använder högertummen Har dock lite tankar ju angående överhettning på dessa två maskiner. Har själv aldrig råkat ut för att det gått varmt pgr av att man dragit släde.


Här har du ett forum för snöskotrar, det kanske är lämpligare? http://forum.snowmobile.se/forum.php


Överhettning tror jag inte är några problem. Arcticen hade nog problem som inte berodde på pulkan. Däremot är det det otroliga ryckandet jag bävar för med så stark maskin kontra pulkan och barnen, ty även om man är vänlig med gastummen så är dom ju gjorda mer eller mindre för full gas eller ingenting..Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka