Vad gör du med din bil i vinter?

Beror väl på vilka fälgar! Inte dyrare än andra bilar! Syrrans x hade en 330i, gick riktigt bra tycker jag. En kombi, inte så skrytsamt bottendrag kanske, men toppfarten är härlig, medföljde gjorde även hyffsad komfort och en helt OK originalstereo. Han köpte väl några fälgar för 6500, vet dock inte vad dom hette.. Begagnat då. Höjde bilen X antal stilpoäng iallafall, fast gamla bakdelen på den BMWmodellen (Nej, jag vet inte vilken "E" det var, bara att en del äldre bmw-combis ser riktigt riktigt fula ut bakifrån, ur min synvinkel! ) Ser fin ut framifrån men bakdelen förstörde just den bilen som sjutton. Men dom gick bra, och han hade väl inte direkt några problem med bilen - fastän han körde som en dåre. Och om du ska köpa nya fälgar och inte kan kränga av/på däck själv, så lär du få betala någon hundralapp för det, bara så att du vet. Enda bristen på BMW vad jag vet är topplockspackningen. Fast det är väl mestadels till följd av högt varv och/eller ev. utebliven service. Edit2: Nu ska jag inte glorifiera BMW för mycket! AUDI är störtsköna bilar, väldigt snygga också i mitt tycke.. Går bra och du får även där mycket bil för pengarna! Ett plus kanske är att de är mindre "ungdomskörda" (förutom kanske urquattro, 100, 80.. )Svar på inlägget: Vad gör du med din bil i vinter?men 330i är motorstorleken? har inte förstått det där riktigt än. Isf måste ju 318 vara slö som f*n ? Nu ska vi inte ta över denna tråd med "köpråd". Vill inte förstöra för TS om tråden låses. Pm'a mig ist?


Det ända som hänt me Lexusen nu är att den fått 2st extraljus.


Vinterbilen ska stylas lite å få en stereo system i monterat. Men det är så jäddra kallt uta så jag har ingen lust å skruva nå. Blivit lite för bekväm på äldre dagar. BMW:en står och väntar på bättre dörrar, sen nermontering och skickas till billackeraren. Men jag hittar bara massö med ursäkter hela tiden så det verka ta lite tid det där. Få ta ur fingrarna ur asslet å göra nått snart. Men det är långt till sommaren. Så jag kan skjuta på det några dagar till.


Montera tillbaka resterande delar, bygga klart det sista och starta upp den.


Antar att det är r33? Riktigt fin såg den ut att vara iaf! Är det 700 som du siktar på till våren?


Yes, dom andra bilarna är inte värda att nämna Vi får se hur långt spridarna orkar men hoppas på att kunna nå över 700Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka