Köpråd - Vilka fälgar tycker ni jag ska ha på min e46 touring -04? Gärna bilder

Tjena! Söker nya sommarfälgar med däck till min e46 touring - 04 Undrar om nån har ett par fälgar till salu eller nån modell som skulle passa min snyggt? Et måttet är 47, vill minst ha 18 utan kant, ska det vara med kant måste det vara 19-20 för att inte se för litet ut. Har kollat igenom blocket och hitta dessa, http://www.ladda-upp.com/bilder/77971/19-tum-bmw Killen skrev i annonsen ena fälgen lite kantstött inget allvarligt, så jag bad om en bild, Kolla noga på bilden, Det är över halva fälgen som är ordentligt fuckad haha jag köpte dom inte såklart. alla råd och tips uppskattas!Svar på inlägget: Köpråd - Vilka fälgar tycker ni jag ska ha på min e46 touring -04? Gärna bilderhttp://greenpart.nordicshops.com/produc . gory_id=60 http://greenpart.nordicshops.com/produc . sport-20-2


10000:- i Sverige. ~7000kr med frakt från Storbritannien:http://www.bmautosport.co.uk/showroom/p . _23_155_31


Finns bara ett alternativ! Bbs LM eller kopior på, välj själv efter innehållet i plånboken. :-)


du har så rätt, fy fan så snyggt det var, är det 19? bredd och ET på fälgarna? Hur mycket sänkt är bilen? min är inget sänkt nu men det ska bli lite iaf. Otroligt snygg, men är den omlackad i fronten? skiljer satan på färgerna.


båda fälgarna var riktigt snygga, gillade dom första dom var riktigt stilrena.


Ingen aning, inte min bil på bilden..


Jag har vita M6 i 19" med helt nya däck för 6k om intresse finns. 8x19 med et15 så de kommer att slicka skärmarna :p


Det låter skit bra, förutom att någon lackat om dom vita hade dom vart orginal färg hade jag köpt dom direkt.


hangman, vad tycker du om "CSL"-fälgar då? Finns mycket replikor att välja på, tex dessa i matt-antracit: http://www.bmautosport.co.uk/showroom/p . _23_155_31 Tror det skulle se bra ut på svarta touringen


Plastidipa de mattsvart kanske?


Säljer inte alltid till privat personer pga att han endast får sälja upp till en viss summa Sen är det bättre med 3000:- extra och få de via en svensk ÅF ifall något skulle skita sig.


mjo där sa du något, dock går de på runt 1000 kr att dippa dom...då är vi uppe i 7...och då köper ja hellre lemans för runt 8...svårt som tusan det där.


Lägger nog hellre 3000kr extra på bra däck än att någon mellanhand ska få pengarna oförtjänt Men om andra omständigheter finnes så är det väl enda alternativet


Den är sänkt rätt mycket om du frågar mig. Samt tror jag det är 19" men vet inte et.


Nja jag kan dippa de åt dig in that case Finns på lager och sedan så är det HELT nya däck på de, Satte de på frugans vita BMW i Augusti och sålde bilen två veckor efter det. Men som sagt kan ordna de svart dippade i priset om du är sugen.


det låter ju perfekt, men hur är det med ET måttet? har 47 nu och ska man på med 19 utan skrap på en e46a måste det nog vara väldigt närma det och inte för breda däck. Passar dom min bil och du gör dom svarta, är dom sålda!


Beror helt på hur breda fälgar du köper. ET35 på 8" breda fälgar sitter riktigt skapligt på E46 fram & bak. Skaffar man bredare fälgar bak på E46 så måste man kompensera med högre ET.


De passar din bil och jag kan göra de svarta samt balansera om de samt fylla de med nitrogen om så önskas. Bifogar en länk där en E46 kör med 8x19 et15 M6 replicor så ser du hur snyggt det blir. (lägre et gör att hjulen sticker ut mer dvs lite mer flush/stance stuk. http://www.bmw-syndikat.de/bmwsyndikatf . -_E46.htmlKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka