Vad gör du med din bil i vinter?

Hejsan! Som många andra har sina projekt inne på vinterförvaring inför sommaren undrar jag vad just DU gör med din bil! Inte säker på om någon sådan här "tråd" finns men jag är nyfiken som många andra och undrar vad ni håller med med i era garage på vintern! Själv sitter jag inne på min impreza gt Med många funderingar på. Just nu är det mycket allmän uppfrächning och lite trimmning som gäller! Inför kommande sommar (2013) är det tänkt att åka lite Trackdays. Så Skriv gärna vad du gjorde i garaget i veckan och vad som gäller inför sommar 13!Svar på inlägget: Vad gör du med din bil i vinter?Jag gör ingeting med min nuvarande skruttbil. Sparar till bil, så hoppas att kunna köpa ny bill till i Vår eller något senare. Finnes pengar, så ska det hända lite smågrejor med den blivande bilen, troligen..


Service, fixa stenskott.. Ute och leka.. blir ev. FMIC .. Annat än det händer väl inte så mycket skoj! Ska väl polera upp motorutrymme lite "efter intresse" sen blir det väl lite småpyssel utifrån vad man kommer på och hur lång vintern blir!


Trevligt dannesundin! Har precis monterat fmic på min subaru oxå. Det är lite svårare än vad man tror med tanke på att de ska vara modell anpassat.. Touchofred vad blir det för bil då ev?


Chris: Indeed! Vad köpte du för IC? Lite pill får man leva med, trots allt alltid något som inte blir som man tänkt sig! *asg* p.s. vill ha dina rotafälgar..


Köra såklart! Vad ska man annars göra med en bil? Nej men, ska fixa några av dom få rostfläckarna som börjat komma. Sen blir det bara att försöka hålla den ren och snygg, samtidigt som man längtar till våren


Vet inte namnet på själva ic.. Men köpte på h2m racing. Helt okej pris faktiskt! Jo men de tar i överallt. fick kapa en del oxå i fronten och göra hålet större till tryckröret vid abs:en Har fortfarande inte ens startat bilen sen jag monterade dit de för har inte fått ihop det med dumpen ännu! Du får fälgarna om du hämtr dom;)


Skoda: köra o njuta! BMW: står i garaget uppallad större delen av drivlina. Mindre diff o låde renovering samt M10B20 botten del på G. Polo: ja... börjar bli gammal o det ser ut som det blir tvätta o meka med den med.....


BMW 318 E46 Touring. 02 och uppåt Har fastnat för denna bil. Har även kollat på Audi A4 Avant, dom lite nyare modellerna, 02 och uppåt. Audi=Farbror jobbar som bilmek och har billiga(re) reservdelar, han kan meka Audi riktigt bra. BMW=Får köpa reservdelar på eBay(Där han köper reservdelar har dom inte så mycket till just BMW, och har dom det så antar jag att det inte blir så billigt), och låta han byta dom. Han har knappt mekat BMW. Det talar ju för Audi, men det är mer en Familjebil? Så sjukt svårt..


Grabber: Gött då har du lite att pyssla med i vinter! Touchofred jag rekomenderar dig en impreza direkt;)


Haha, vi säger så va! TouchOfRed: Bmw är riktigt trevliga bilar! Mycket bil för pengarna!


Jo dom verkar roliga, fast vill ha en Kombi.


Det är därför dom lockar.. Men vet inte, om man ska sätta på ett par lite snyggare fälgar osv, är det dyrt?Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka