Köpråd: Kombi/Rymlig Sedan

Då min bil gick åt i en avkörning för en vecka sedan letar jag nu en ny. Har följande krav och önskemål * SÄKERHETEN (har barn) * Rymlig framför allt gott benutrymme * Billig i skatt * Bränslesnål då jag kör ca 2000-2500 mil/år. * Inte några jätte täta serviceintervaller * Vill gärna kunna reparera utan att bli pank, gärna kunna fixa lite smått själv, vissa billar är ju svårare än andra. Kom gärna med tips och råd. Lämnar en Ford Focus och har även en Saab 95 och en till Saab vill jag inte ha. Tänkt lägga mig kring 100 000:-Svar på inlägget: Köpråd: Kombi/Rymlig SedanOpel? http://www.blocket.se/goteborg/Opel_Ins . =7&w=3 lite över din budget men helt ok bil som ser relativt bra ut och går fint! Utrymme finns det ochså


En lite mindre bil med hög sittposition, goda utrymmen och bra säkerhet är Mercedes B-klass. Finns med både manuell och automatlåda, och med alternativ som drivs av allt från bensin och diesel till en modell som kan köras på både bensin och naturgas med tilläggsnamnet NGT. Jag hade dock tipsat om en vanlig bensindriven modell eftersom desto fler funktioner innebär mer som kan krångla och både gasalternativet samt dieselmotorn har en del extra utöver bensinmotorn.


Opeln där är riktigt snygg faktiskt. Tittat lite på Vectran som sväljer en hel del, Mercedes har jag inga som helst erfarenheter ifrån, värt att kollas.


tjena alla, undrar angående liknande fråga, och står mellan, passat variant, audi a6 avant ,volvo v70 05-06-uppåt? bensinare och skall vara mycket bil för pengarna, har kikat runt lite och e fäst vid volvo men funderar på audi......quattro e ju inte fel nu på vintern om inte annat, vad tycker ni? vill gärna ha råd och tips.


Min 320i Touring M-Sport -03 kanske är av intresse? Anpassad för bakåtvänd barnstol fram http://www.blocket.se/goteborg/BMW_320_ . amp;last=1


Ford Mondeo MK4Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka