Vilken kategori passar "bil sökes"?

Hej garaget Helt ny på sidan men kikat in lite då och då tidigare. Undrar vart jag lägger upp en tråd om bilar jag söker? Och även vart jag kan lägga upp en tråd med tips inför bilköp. Mvh AnnaSvar på inlägget: Vilken kategori passar "bil sökes"?Vi har inga köpesannonser eller -trådar här på forumet, utan för det får du använda andra sajter. Möjligtvis om bilen du söker är en extremt ovanlig modell eller liknande, då kanske tråden skulle kunna passa i efterlyst - men det är som sagt undantagsvis. Trådar för köpråd placeras i kategorin Allmänt.


Nej "ovanliga" är dem väl inte men inte allt för lätta att få tag i heller. Inte när man har som krav att de ska vara besiktade osv Ska kika in på kategorin allmänt om köpråden. thanksKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka