Köpråd: Bästa 5,25" högtalarsystem för ca 500kr?

Ska byta högtalarna fram och bak i min E39, som låter förfärligt. Det sitter 5,25" bas/mellanregister och 1"-diskanter fram och bak. Oavsett vad jag väljer blir det säkerligen stor skillnad, till det bättre, men jag har ingen aning om vad jag ska välja. Jag hade tänkt mig runt 1000kr för två system (fram och bak). Har kollat på dessa, som verkar vettiga: http://nardik.se/produkt/JBL-GT6-5C Finns för runt 500kr på Ebay. http://www.brc.se/hogtalarsatser/jbl/jb . talarsats/ finns också för ca. 600kr. Värt den extra hundringen? Några andra tips? Om ni vet något system av en känd tillverkare (som inte endast är etablerad i Sverige) som kostar närmre - dock inte över - tusenlappen i Sverige så får ni gärna nämna det också, då det kan hända att det går att hitta för ett lägre pris utomlands. Tack på förhand!Svar på inlägget: Köpråd: Bästa 5,25" högtalarsystem för ca 500kr?Köp bara fram, och då DLS 425.


När jag söker på DLS 425 får jag bara upp koaxialhögtalare. Det är jag tyvärr inte ute efter. Jag börjar nog med endast framsystem, tack för tipset!


http://dls.se/sv/car/prod.html?produkt=sv_41 Har dock ej lyssnat på den. Beträffande att du vill beställa utomlands, gör inte det om inte priset är extremt. Bilstereo idag är pressat och knappast lönt att jaga någon hundring hit eller dit. Gynna de svenska istället. Titta på tex Blekinge Bilradio, hur många kunder har inte blivit drabbade där när de konkade. Mvh


Jag handlar nästan inget i Sverige och kommer nog inte göra det i detta fallet heller, om det nu inte finns bilhögtalare motsvarande Dynavoice, då kan jag tänka mig att köpa! De två systemen jag länkade till kostar ju hälften så mycket som i Sverige, och välgörenhet ägnar jag mig inte åt. Men är det någon som har erfarenhet av de två systemen jag länkade till?


Finns inga bra för 500kr. 1st 5,25 för 500kr kan bli bra. x2 plus filter o diskanter. Du åker BMW, Premiumbil då är det premium högtalare som du ska kolla på. Minst tusenlappen gärna runt 1500kr för 1 system då blir det bättre än orginal. Det blir det inte annars! JBL kitet kan nog funka!


Det finns inga bra för 500kr, men JBL-kitet kan funka? Hur tänker du där?


Kan funka och är bra är två helt skilda saker. För en femhundring bör man inte ha så stora krav. Vad för ljud är du ute efter? Rent, fylligt, rockigt osv. Mycke lättare att rekommendera något om man vet vad du är ute efter. Misstänker att dom ska drivas på bilens orginalstereo men vad som kan vara intressant är vilket system som sitter i den från början. Alla orginalhögtalare i bilar har ju inte heller standardimpedansen 4ohm så det är en fördel att veta detta först. Sen tror jag inte man förstår hur pass bra många orginalsystem är förrän man kladdar med att byta ut till billiga eftermarknadshögtalare. Gäller så klart inte i alla fall.


köp ett frontsystem som rockar på ordentligt istället för att satsa på högtalare i bak. det är i fram som gäller.


Det kostar ju 2 femhundringar så kanske.....Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka