Köpråd Celica GT4

Är ute efter en Celica gt4, har nu en GTI, men är ju lite roligare med 4hjulsdrift på isen.. Har hittat denna; http://www.blocket.se/malmo/Toyota_celi . 3.htm?aw=1 Den ska vara fin förutom en parkeringsskada vänster bak. Bild; http://www.ladda-upp.se/bilder/uhucjnfxwuzlqi/ Tyvärr så är det ju ingen liten plåtdel att byta precis.. Så vad tror ni? Ska man bjuda, isåfall hur mycket?Svar på inlägget: Köpråd Celica GT4Rädd för att de där är ett vrak. Bilen älskar rost och har de inte gjort vid skadan så lär de vara en del timmar att lägga. Skärmen är svetsad så de är inte bara en del man skruvar av.


Bilen ska inte ha nån rost i huvud taget, min GTI har knappt nån rost den.. Men det lär väl komma förr eller senare vid skadan antar jag..


Normalt brukar de rosta i skärmar, bromsar och dylikt. Skadan lär inte ha gjort de bättre. Men de kan ju alltid vara värt att kolla. Men räkna med jobb.


toyotaclubsweden Kunnigt folk som inte gör annat än att skruva toyota. Börja där och få vettig info och vad du ska tänka på.


Ok tack för tipset:)Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka