Köpråd: Sportig V8 veteran

Hejsan, jag har börjat gå i tankarna om en Sportig/race V8 veteranare och hoppas någon kan hjälpa mig lite. Jag letar efter en bil i storlek som Valiant, Nova eller Dart och med V8. Min budjet ligger runt 150 000. Min fråga är nu vad finns det för fler modeller som är lite mer sportigare men ändå går att får tag i för under 150 000 förutom Mustang/Camaro (alla känner jo till V8-ornas sportbilar) tack för eventuella svarSvar på inlägget: Köpråd: Sportig V8 veteranDodge Demon! http://www.blocket.se/jamtland/Dodge_de . amp;last=1


Pontiac har ju en del grymt fina modeller i mindre storlek som GTO och LeMans. Annars har du ju Mercedes SL/SLC 350/450/500/560 om man vill vara lite präktigare:)


den var riktig ball!! den får jag titta lite närmare på


jo Pontiac har jag med kollat lite på merca nja men nej tack, är inget fan av stjärnor


köp mitt mustang projekt.....så har du lite att göra oxå sen kan du ju få den som du själv vill ha den


Plymouth Scamp om du finner någon! Då är du definitivt ensam med bilen iallafall. Går att få tag på i staterna utan för mycket svårigheter. Tycker du kan skippa Valiant och gå på dom riktiga bilarna direkt som Demon, Dart, Nova osv.


Scamp är ju typ en Valiant


Fast med ett coolare namn ju Samt så kom ju dom med lite större motorer än Valianten om jag inte har helt fel.


fundera starkt på en nova fast även några intressanta dart ligger de ute


Chevrolet Nova


Samla ihop mer pengar och köp en AMC AMX Du blir garanterat inte en i mängden som med en Nova på gott och ont http://www.blocket.se/sodermanland/AMC_ . amp;last=1


Denna var ju stenhård!!! Annars har du ju alltid Camaron.. en 69 med lite vässad motor är ju kul. Corvette förmodar ajg är för liten för dig? (Tänkte på 2 sitsig då)


Bara jänkejärn? Engelsmännen har knåpat ihop en del roliga apparater. En trevlig kombo är ju Sunbeam Tiger. Eller varför inte en MGB v8? Sedan får vi inte glömma Jensen interceptor.


sportig och jänk går inte ihop, att ratta en sån är ju som att sova i en vattensäng... aston martin v8 volante


Hahaa nja.. äldre jänkare var sportiga men väghållning var ingen prio.. bara det gick fort rakt fram. Men kom inte och säg att Corvette Zr1 inte är sportbil full av körglädje!


porsche 928. blir inte sportigare


ne men den räknas väl ändå inte in som sportig v8 veteran.... och jänk i folkets tankar är ju 40-70 talare


30 år räknas som veteranare eller.....


En Pontiac Firebird -69 eller så om du inte vill ha en Corvette som enligt mig är den enda riktiga sportbilen från USA förutom Vipern då! /BennyKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka