Köpråd: e39 m5 -00 försäkring.

någon som har koll på vad en bmw e39 m5 kostar i försäkring för en 49 årig man. 1000mil per år. hel försäkring. går inte att kolla på försäkringsbolagens hemsidor då bilen måste hanteras manuellt. självklart så kommer det ibland sitta någon bakom ratten som är under 25 årSvar på inlägget: Köpråd: e39 m5 -00 försäkring.Skiljer otroligt mycket mellan bolagen och beroende på var man bor. Ring och fråga.


m5an jag kör står på min far av uppenbara skäl han är 48 och har full bonus, på BMW-originalförsäkring ligger den på ca 9000kr om året i försäkring med 1000 mil detta är då med förare som är under 24 får köra bilen också, det höjer ju premien mot annars


Kolla med Länsförsäkringar. De har billigast till min BMW iaf, 528:a. En stor skillnad på andra bolag jag kollat på.


Är det du som är bilens huvudsakliga brukare, så är det ju ett solklart fall av skenförsäkring. Räkna kallt med att du inte får ett jota för bilen om du kvaddar den. Speciellt när du t.o.m skriver ut det så tydligt på nätet. Försäkringsbolagen lägger ner rätt mycket tid på att utreda hur ägarskapet står till, och din post är ju i praktiken öppet mål.


Har aldrig nämnt något om att jag är den huvudsakliga brukaren i inlägget


Kolla med aktsam, hade min m3a där första året... betalade 7000 för 1000 mil om året... var 25år dåKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka