Köpråd mellan 3 stora familjebilar.

volvo v70 mod 06- uppåt "Gillar mod" audi a6 avant 99-uppåt Volkswagen passat variant,02-uppåt. pris? bästa köp i längden. för o nackdelar. e mest ute efter komfort,utrymme,bränsleåtgång. kom med förslag och åsikter, bra att veta osv...... många tack.Svar på inlägget: Köpråd mellan 3 stora familjebilar.Det är stor spridning på årsmodellerna där. Jag kan tänka mig att en V70 -06 är betydligt mycket mer att ha än en A6a från -99. Tjuvkika även på Honda Accord Executive.


skulle kika på rn skoda superb om du vill ha en stor bil. får passat å framstå som en golf i storlek på innerutrymmen. som vanligt med skoda är dom tämligen felfria.


http://www.cars-data.com/en/ här står allt om utrymmen och förbrukning ang de olika motoralternativen som finns. priser hittar du på blocket, bara att söka, det skiljer en del pengar på de bilar du föreslagit. för och nackdelar kan du även läsa om på biltidningarnas sidor, men då var bilarna nya iofs . vad har du för budget? utrustning? automat, diesel? miltal? motorstyrka? av de tre kandidaterna du är intresserad av vill jag påstå:V70 är den bekvämaste bilen med de bästa stolarna . Passat har ett ngt bättre baksäte. A6 känns ngt mera "premium" av likvärdig årgång.


jo jag vet skillnaden mellan bilarna och årsm, men om man säger emellan bilarna i allmänhet. bilen ska vara rymlig,snål,billig å äga, ej diesel. detta e ju mest en intresseförfråga, utrustning e ej nödvändig mer än standard, mil e ej heller noga däremot välservad. har haft volvo 945 så lastutrymme finns men vill byta upp mej lite. tack för alla svar.


Hade valt volvo v70 alla dagar i veckan.. Ska du välja vw audi välj en som ej gått longlifeservice. Fanns en del smarta folk som ändra ner sin service till 1500 mil o slapp motor/turboproblem. Har 3 st v70 i familjen 2 st i taxitrafik o 1 som går privat har inte varit några problem alls utom allmänt slitagedelar.


Av de tre slår nog den yngsta högst, det vill säga en V70. Du kan alltid fundera på en SAAB 9-5 med, dom har tappat rätt bra i värde de senaste åren och av den anledningen kan du hitta väldigt mycket bil för pengarna.


blir nog att fundera fram till våren men tack för alla svar, bra att veta liksom,


Av de 3 så hade jag antingen Valt en Skoda Octavia kombi eller en saab 9-5 för där får man väldigt mycket bil för pengarna. Men om det ednast står mellan de 3 angivna så hade jag valt Passat då det är istort sett en A6 och VW är alltid lite billigare än en Audi.


blir nog passat


Som caromania säger, kika gärna på honda accord. riktigt snygga o bra komfort.


Dodge van


Ja det är en "stor" bil. I en sån får man med hela släkten om den inte är alltför stor! /Benny


Eller varför inte åka Magnum? Sportig och snabb i ettKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka