Köpråd: Bak eller 4wd bruksbil max 30-40k kr

De är tråkigt att åka Passat så tänkte höra om någon har nått bra tips på bil som funkar bra som bruksbil men ändå kul vinterbil ? Krav:-RWD eller 4WD -Relativ soppasnål -Hyffsat ny -Lagom stor Kan tänka mig att betala runt 40k om den är en nyare bil med låga mil än att bilen ska ha massa lull lull och "stor" motor. Känns inte som Volvo X70 är ett alt. är inte i behov av en så storbil etc. VAG bilarnas variant av AWD, är de ett bra eller dåligt alt. ? Börjar de krångla och bli dyrt nu när de börjar bli till åren och ett gäng mil ? Impreza GX ? Är de vettiga ? BMW 318-320 ca -02 ? Är de så dyra och äga som "alla" säger bl a i delar osv ? Andra förslag ?



Svar på inlägget: Köpråd: Bak eller 4wd bruksbil max 30-40k kr



VW med rakställd motor 97-05 har modeller som heter syncro samt 4motion och dessa har torsendrift, dvs samam som audis quattro och det är bra grejjer Jag hade själv en Passat -99 1,9tdi på 110 hk med detta 4x4-system. Var riktigt nöjd med det, hade dock lite problem med läckande packboxar bak på slutväxel, men inget allvarligt.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka