Köpråd: Nissan Skyline R34 GTT vs Nissan 200sx S14

Jo jag har kikat på dessa 2 bilar lite och är verkligen sugen på nån av dom men vet inte riktigt hur jag ska tänka innan köp! Det jag vet om 200an är detta: Pris runt 60000, ingen rost, FMIC, 3" från turbo, mappad på E85, motor genomgången , alla lager och packningar bytt för ca 3500 mil sedan. Sen är det lite annat smått och gott. Om skylinen vet jag inte så mycket alls förutom att den går bra i motor och låta och priset ligger på runt 80000. Reggad och allt det där! Det jag ska ha bilen till är väl fram och tillbaka till jobbet, åka på träffar och utställningar. Men största frågan är väl VILKEN jag ska välja av dom och VARFÖR Ös gärna på vad som är bra och minus med dessa bilar MVH!Svar på inlägget: Köpråd: Nissan Skyline R34 GTT vs Nissan 200sx S14Skylinen är mer robust men också mycket dyrare på alla punkter. Vill du leka väldigt mycket och inte har några större problem att skruva varannan helg, ta 200an.. Vill du ha en snabb och bra allround bil och har råd med det, ta Skylinen.


Nja leka så mkt har jag inte tänkt göra. Varför skulle man behöva skruva med 200an? Vad är det som är dyrare med skylinen?


Såg nu att R34an INTE var svenskreggad. Då blev det en annan fråga =/


Works på garaget kan nog ge dig kostnads svar osv gällande R34:an De bilarna du jämför är som att jämföra Bmw 318is E36 mot en Bmw M5 E39. 200sx är en mkt roligare bil och att den redan är trimmad gör saken bättre så länge allt är bra gjort och att du inte behöver skruva med den varje helg. R34 GTT är en Brutal bil med mkt potential och således mkt ovanligare om man jämför mot 200Sx Det resulterar i mindre reservdels utbud och alternativa uppgraderingar. Allt du ska köpa till den måste nästan beställas hem från Japan och det är inte gratis. Men som sagt gällande den bilen så kontakta Works här på sidan. Han är svår sjuk i en sjukdom som heter R34 sjukan! Han vet allt och vet vad ALLT kostar till den bilen Skulle jag välja hade jag valt 200Sx


Fast nja, du kan inte jämföra en GTR mot en GTT. En original R34 GT-T är en väldigt bekväm och beskedlig bil, inte alls "brutal" om jag får använda dina egna ord.. Det finns väldigt mycket delar till båda dessa bilar i Sverige men främst England dock finns det mer och framför allt billigare saker till 200an. Att "nästan allt måste beställas från Japan" till Skylinen är skitsnack, eller jo.. Möjligen om man enbart är ute efter riktiga JDM-prylar.


orginaldelar tar nissan hem åt skylinen, inga problem där.


Till ett högt pris med oerhört långa leveranstider och definitivt med problem. /En som jobbar på NissanKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka