"köpråd" familjebil typ Megane scenic MEN pålitlig

Familjebil för mestadels kortare pendling (2 mil) men även för långresor så gott om plats ett måste och bekväma baksäten max 70 000kr Gärna minivan känsla (vill sitt högt upp) har Toyotoa något kanske?Svar på inlägget: "köpråd" familjebil typ Megane scenic MEN pålitligJodå, Toyota har Avensis Verso, körde sådan som taxi och den var skrämmande problemfri, ett haveri då aggregatremmen gick av och jag fick åka bärgnngsbil in till den lokala verkstaden som bytte denna på stört sen var det bara åka vidare. Corolla Verso finns också, mkt trängre längstbak men trevlig annars den också med lite högre sittposition. Lite större finns Previa. KIA Carens/Carnival & Hyundai Trajet är inte att förglömma om man nu inte har förlegade Koreafördomar dvs.


Jag glömde skriva att 7-sits ej krav. Både Toyota Corolla Verso och Avensis Verso verkar vara 7-sitsiga. Vill inte betala mer för säte jag inte behöver men jag behöver lastutrymmet och den högre sittpositionen. Men det kanske inte är så att jag betalar mer för de extra sätena:/ ?


http://www.octinfo.com/largepic/octavia . _front.jpg Denna har jag provkört av en polare 1 par gånger bra lastutrymme 5 sittplatser pålitlig slitvarg går att få en 2006a på blocket för dryga 65-70 000:- som rullat dryga 7000 det värsta med Toyota m.f är ju att dom kostar så förbannat i jämförelse med vad dom gått osv jag är 183cm och hade mellan 5-8cm innan skallebank:D annars så finns ju t.ex Mazda som är förbannat snygga bilarKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka