Köpråd: Bruksbil, 4wd. Max 130k. Nyare än 2006.

Har tänkt skaffa en bil senare i år, behöver ha en stabil bil där jag slipper ligga och meka varje helg. Jag vill ha 4wd, då vet jag att jag alltid kommer fram och man kan ha lite kul på vintern också. Omkring 200 mil i månaden blir det i snitt för mig. Jag har kikat på audi a4 2.0tdi quattro, finns en hel del med ok miltal runt 130k. Dock har jag egentligen inte behovet av den storleken så därför vänder jag mig hit för att se om det finns andra vettiga alternativ. Kraven är:nyare än -06 Helst under 10,000 mil. Fyrhjulsdrift Diesel eller bensin, har inte bestämt mig riktigt.Svar på inlägget: Köpråd: Bruksbil, 4wd. Max 130k. Nyare än 2006.Subaru Impreza rent spontant tänker jag på.


Suzuki kanske? Swift http://www.blocket.se/stockholm/Suzuki_ . amp;last=1 Sx4 http://www.blocket.se/stockholm/Suzuki_ . 11&w=2Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka