Köpråd Subaru Wrx Sti 2003 Vs Nissan 350Z 2003

Hallå.. Som rubriken lyder så skulle jag gärna vilja ha lite råd ang dessa två bilar .. För o nackdelar på båda .. kostnader för diverse , delar,förs,osv osv körglädje osv osv ... Tacksam för all råd !!!!Svar på inlägget: Köpråd Subaru Wrx Sti 2003 Vs Nissan 350Z 2003Ingen som kan dela med sig info om dessa bilar?


nu är jag ju lite partisk men subarun bjuder på skoj och rejält utväxta horn året runt, ju mer nysnö det ligger på vägen desto gladare blir den


Jag valde Impreza för driftsäkerheten, boxerljudet och för att man kan åka med den året runt. Kan inte komma på något som 350z är bättre på.. Kanske sladda :p


Vanliga fel på subban ? nått jag bör tänka på vid provkörning


Finns inga speciella fel, de är väldigt hållbara. Kolla så att den är välskött och så oskruvad som möjligt bara.


vad betalar du i försäkring ? asmt hur e soppaförbrukningen? vad är värt o betala för en sådan ?


Betalar ca 450:- i månaden. Bränsleförbrukningen ligger på typ 1.5l/milen och man måste ha 98 oktan. Rätt hårt men det är värt det. :-) En fin importbil går för ca 90 000 och uppåt medans svensksålda ligger på ca 130 och upp.


fyfan va törstig haha .... e din import ?


Nej, min är svensksåld.


Nice.. fin va den iafallKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka