Köpråd: Bas, Slutsteg, Batteri!

tjenare tjejen är ute efter lite ljud och tänkte kolla en snabbis vad folket tycker om det jag slängde ihop. Länkarna kommer gå till brl.se Batteri http://www.brl.se/cgi-bin/ibutik/AIR_ib . =400KHC800 Lådan + bas http://www.brl.se/sv/artiklar/ljud-och- . 12-l7.html Slutsteg http://www.brl.se/cgi-bin/ibutik/AIR_ib . 011dx10001 Det enda kravet är egentligen bara att det ska låta bra och vara relativt liten låda.. mvh AndySvar på inlägget: Köpråd: Bas, Slutsteg, Batteri!Framsystem då?


Det finns! Kommer dock göras om för att hänga med detta..


du har alltså en budget på ca 8k+ batteri? känns som de finns bättre säker för dom pengarna. är du ute efter spela högt som fan eller spela lägre men snyggare?


Hehe lite av varje.. framsystemet är som sagt inga problem då det kommer hänga med.. Sakerna kommer sitta i en S40 om det gör någon gladare


köper du en l7 bas är nog att göra en låda att föredra med typ en portgenom skidluckan eller hatthyllan har läst mig till att orginallådorna inte presterar speciellt bra för en sån bra bas såduvet


skulle hellre lägga en slant på att bygga eller få en låda som spelar mot ryggstöd/skidlucka, finns mycket ljud och vinna på det. sen är ja inge fan av kicker men de.är nog en smaksak :p dom passar inte för mina öron helt enkelt.


Är nog mer smaksak som du själv säger finns nog inte ens en skidlucka i den bilen.. får smida om vid hatthyllan helt enkelt


Blir hatthyllan isåfall som det byggs igenom.. Har provlyssnat både dubbla och enkel 10or och 12or, både l5 och l7 och jag tyckte det basade på ganska duktigt även med deras egna lådor..


SPL is the shit ! https://www.ullareddigital.se/spl-dynam . c-197.aspx https://www.ullareddigital.se/sev-basla . c-144.aspx hade nog satsat på det paketet ! Har själv haft det och det spelar något så djävulskt vill jag lova !


får kolla lite mer på det ^^ var ju lite prisskillnad också.. SPL är helt ok för mig men tanken var väl att kunna lira lite finare också fast ändå högt... dock tycker jag mycket av det är bs utan det är snarare hur väl man bygger sakerna..


Skall du lira snyggt och högt så kika på Hertz produkter, sjukt prisvärda grejer! mvh mackan


Det tycker jag!. Har för mig att jag inte ens hade något extra batteri kopplat till det då heller !. Sköt dock 80a säkringar som det vore kaninjakt ! Så typ 150a ANL är att rekommendera !


Glöm då inte att dimensionera kabeln efter den säkringen, har man kört 16mm2 med 80A säkring så är det INTE okej att bara smacka dit en 150A säkring! Ska man säkra av med 150A så är det 35mm2 kabel som gäller.


En L7 "basar på som fan" som du själv utrycker det, den spelar knappast fint!Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka