Köpråd: Volvswagen Polo 1.4 automat -05

Snabba ryck nu... Vi har kommit överens med säljaren om att köpa bilen imorgon kl. 1400. Den verkar bra. Kamrem har jag koll på. Andra åsikter??? http://www.blocket.se/alvsborg/VW_Polo_ . 15&w=2Svar på inlägget: Köpråd: Volvswagen Polo 1.4 automat -05Bromsar verkar ha lite sämre kvalité - rost o ojämn slitage fick jag ta itu med efter 4 år. Vet ej hur är automaten men annars verkar dom vara pålitliga vardags bilar.


Kolla hur vevhusventilationen ser ut.. Amazonas (här på g.org) hade bekymmer med det på sin Polo


El, fjärrlåsnycklar, fönsterhissar, innerbelysning osv kontrollera att allt fungerar. Vevhusventilationen kunde väl frysa på en del, säkert bytt nu till en uppdaterad. Tändspolar som vanligt på VW, men det lär ju märkas direkt om ngn brunnit Det där är väl annars bra bilar med rätt få typfel.


Jag tackar. Vi får se. Bilen är bara 8,5 mil härifrån och säljaren känns ok..


Jag tror att det blev affär, den är iaf borta från blocket. trefligt.


Jodå. Den står här och glänser på gården. Priset var rätt och säljaren var mycket ordentlig och hade skött all service och sparat alla kvitton. Det var bara och slanta upp å åka hem... Trevlig bil. Jag blev positivt överaskad och smurfan är mycket nöjd. Regnsensor, clima, färddator, automat, farthållare, Carguardlarm, automatiskt avbländande backspegel, Hyfsad stereo samt en fin bil. Känns som ett bra köp. Mycket utrustning för att vara en småbil tycker jag.


NAJS! Grattis. Den gav ett utmärkt intryck i annonsen och även textledes. Knappar är roligt, spec när dom fungerar. Övertygad om att det var ett bra köp. När dyker användaren Dieselsmurfan upp då?


Aldrig antagligen. Nog för att hon gillar bilar men inte så mycket... Glömde nämna att den har elspeglar, hissar och ESP... Det senare kan vara bra då hon inte har så mycket körvana. Bara kört sin gamla Clio i 5000 mil sedan körtkortet togs 2005 och bilen köptes ny. Plus 10 mil i Alfa 166:an i somras då hon insåg att invalidlåda är grejen för henne... Sen dess har det varit "tjat" om att byta till en sådan bil. Men nu är det gjort! Ska se om jag kan lägga upp den imorgon eller så.Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka