Köpråd! BMW 335

Hej! De här blir mitt första inlägg och skulle behöva lite råd angående ett bilköp! Jag är ute efter en BMW 335iA jag har en budget på 240.000 som max, det jag hittar är mest importerade bilar och dem flesta svensksålda bilarna saknar mkt utrustning, Jag vet att det är svårt att få allt i ett men de vore aldrig fel att få för mkt av godiset än för lite. Det känns för de mesta att de bara finns importerade bilar på blocket och bytbil. Känns att det är det enda man kommer hitta, årsmodell helst från 2007 uppåt inte lägre ..



Svar på inlägget: Köpråd! BMW 335



För 240k kommer du att hitta någon svensk såld det tror jag säkert du gör. Jag köpte min i augusti det tog mig 5 månder tills jag hittade rätt bil. Själv ville jag ha en bil med få mil samt svensksåld och orörd motor. Det är inte alltid så lätt kolla igenom historik på bilen ring även bmw och kolla vilka saker som är åtgärde på bilen. Gör din resarch om 335i finns två motorer n54 samt n55. Utrustnings väg brukar många 335or vara bra utrustade köp gärna en med m paket visst ligger de lite dyrare i pris men det kommer du inte ångra sen då m paket kommer göra det lättare för dig och sälja bilen sen. Lycka till!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka