KÖPRÅD saab 9-3 -03 och uppåt.

Hej! har sökt men ej hittat svaren jag söker så nu vänder jag mig till alla saab frälsta! jag kan absolut inte ett dyft om div ändringar vid vissa årsmodeller tänker då främst på problemen med vevhusvent och turbo ras är det åtgärdat på 03:orna iom den nya karossen? vill även veta om det finns fler kända fel på dessa man ska passa sig för. Bilarna jag kollar på har gått rätt långt, allt mellan 18 000 mil och 26 000 mil. Ps hälften är säkert felstavat får skylla på att jag är trött!Svar på inlägget: KÖPRÅD saab 9-3 -03 och uppåt.Nya 9-3:an har inte problem med vevhusventilationen, faktum är att den är väldigt felfri överlag. Dock så finns det en del saker att kolla, dels så ärgar fästena till backspeglarna och dörrhandtagen, inget större problem men ser för jäkligt ut. Sen är det ljudsystemet, om du inte är kunnig och vill kunna lyssna på musik så bör du leta efter en bil med mellan eller stora systemet. Sen bör du även sikta in dig på en med xenon, halogen lyser kasst. Kommer inte på mer just nu men skriver här igen om jag kommer på nåt under dagen.


Okej det låter ju lovande du vet inte hur det är med turbon på dom där modellerna? Om den rasar lätt som på dom andra?Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka