Köpråd: Trimvänlig kombi!

Hallå! Jag är på jakt efter en ny bil! Jag vill att den ska vara trimvänlig och gärna bakhjulsdriven. krav 1. kombi 2. trimvänlig 3 bakhjulsdrift är ett plus men inget nödvändigt Budget: 30k!Svar på inlägget: Köpråd: Trimvänlig kombi!Volvo 145


mb 300tdt s124:)


Saab 9-5 Aero :d


Alla dagar i veckan.


Volvo 945 - mer lättrimmad får man leta efter


Saab 9-5 Aero alla dagar i veckan!


BMW 540 E34 touring


Att byta kolvar kan väl inte klassas som lätt? Sen vad definieras som trimvänlig? En 9-5ltt ökar man hästarna med typ 30% eller mer med bara chip så det måste ju vara bra? Samtidigt så har ju en Aero ännu mer orörd men du kan inte öka mycket utan större ingrepp..


Stagea


Nu framgår det iof inte hur mycket TS vill trimma. Men håller man sig under 300 kusar så skulle iaf jag sova gott med originalkolvar. För övrigt är det inte direkt jättesvårt att byta kolvar om man har tillgång till garage med lite diverse utrustning och en Haynes! Byta hela botten kräver såklart motorlyft, men som sagt, under 300 kusar så är det ju lugnt även på en B2x5


945 ltt bara chippa


En nyare 945:a. Billiga i reservdelar och så är de bakhjulsdrivna


Audi s4 2.2t ?


Bmw touring, volvo 945 ltt


Hittar inga bilar jag gillar som har bakhjulsdrift så får nog överge det... Men funderar på en v70 t5-99! Och sedan köpa ett steg 2 från autotech vilket ska ge 295hk. Låter det bra eller är det något man ska tänka på när det gäller v70? Ett annat alternativ är en a6 men 1,8t känns för mesig och 2,7t är för dyr!


Kadett c caravan :-)


Audi s6 eller s4 2.2t alla dagar i veckan!


Honda Civic Aerodeck VTI B18c4 vtec 169hk. Lite ovanlig modell men dyker upp då och då på blocket. Just denna motorn ska vara bra att bygga överladd på.


what he saidKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka