Köpråd: 10"-element till 20-literslåda för max 1000kr

Har en sluten baslåda på 20 liter, byggd för att passa min bil, och vill nu ha ett nytt element till denna. Vilket element tycker ni att jag ska köpa? Hålet för elementet i lådan är 23cm i diameter. I specifikationerna för vissa basar står det t.ex. monteringshål: 17cm. Men 23cm funkar väl till alla runda 10-tumsbasar, då 10 tum är mer än 23cm? Har alla runda 10-tummare sina fästhål på samma avstånd? Är det olika många fästhål, eller brukar det vara åtta? Alltså: kan jag räkna med att kunna använda samma fästhål som nu med ett nytt element?Svar på inlägget: Köpråd: 10"-element till 20-literslåda för max 1000krvad har du för slutsteg att driva det med? kan i övrigt inte svara på det med fäst hål, men en 10" är en 10" inget ändrar på det.


Det med fäst hål har jag iaf haft 5-6 olika 10or, alla dem har haft samma iaf. Ifall dem inte är det så kan du alltid borra upp nya ju sidan om. Alla 10or borde ha samma diameter.


http://www.brl.se/sv/artiklar/ljud-och- . d2.htmlkan jag verkligen rekomendera.....framförallt till det priset. MEN som det redan frågats om....vad har du för steg?


http://www.pmshopen.se/jl-audio-10wxv2-4/315-0 eller denna:http://www.pmshopen.se/dls-performance-kw10/9-0 De fungerar utmärkt i den lådan.


Hertz ES250 kommer funka riktigt bra i den lådan och låta riktigt bra


Ja, absolut Hertz ES 250 modellerna går fint i den lådan.


Kör med ett Proson RSA-300, ger 4x75W på pappret.


Vilket av dessa och Hertz ES250 hade ni valt, och varför?


Vad innebär 2x2 Ohm? Fyra Ohm? Mitt steg är tyvärr inte stabilt i två Ohm, så fyra är ett krav. Är detta mycket bättre än andra i samma prisklass? Om inte så väljer man ju hellre ett av mer känt märke.


2*2 betyder 2 st 2ohms spolar du kan koppla antingen 1 ohm eller 4 ohm


Inte lika HiFI som Hertz eller DLS för runt tusenlappen, men går djupare och är ett väldigt bra budgetalternativ. Som tujbo sade så kan du koppla i 1 (spolarna parallellt) eller 4 ohm (spolarne i serie).


Lika snärtigt som de två andra? Hur lättdrivet är det? Det går ju att kolla på spec. känslighet, men vet inte om det går att jämföra mellan olika märken.


Kör då på denna det är en fruktansvärt bra bas som spelar djupt och snärtgt så nackhåren får whiplashskador:-) http://www.pmshopen.se/hertz-es-2503/346-0


Då får det bli en sån!


Tja den drivs på bra av basdelen på ett gammalt DLS/Genesis femkanals.......föregångaren till FivechannelKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka