Köpråd:jeep cherokee 94-96

hallå! behöver lite nödvändigt info om jeep cherokee 94-96 det är v6:an jag är ute efter och inte v8:an. va drar dom milen? nå speciella sjukdomar? nå annat spec ja bör kolla? ja ös på vettja mvh patrik



Svar på inlägget: Köpråd:jeep cherokee 94-96



V6 blir svårt att hitta eftersom jeep aldrig hade v6 i cherokeen efter 85-86 I6 har dom (bara grand cherokee har v8:a) Min ligger runt 1.4 - 1.8 milen. Sjukdomar är väll den största rost i tröskellådorna och golvet, dörrgångjärnen kan gå av med eftersom dom bara sitter svetsade i tunnplåt. Men det räcker med att svetsa om dom så ska det klara sig, jeep har tillochmed en reparationssats för just det problemet. Oljefilteradaptern kan läcka olja, ventilkåpan kan läcka olja och bakre vevaxeltätningen kan läcka. Den är 2delad så den är ganska lätt att byta, man blir bara riktigt kladdig. Den roligaste fördelningslådan du kan ha har:2WD,4WD parttime, 4WD fulltime, N, 4WD low Som växelläge


men alla dom med 4liters motorer då? som dom här:http://www.blocket.se/ostergotland/Jeep . =5&w=3 http://www.blocket.se/jamtland/Jeep_Gra . =5&w=3 är på blandad körning då eller? ventilkåpspackning är ju lätt å fixa. rost är de första ja ska kolla!


Det var min 4liters 6:a jag skrev förbrukningen på, men min cherokee är ju inte helt orginal. Det finns dom som har lyckats få ner sina på 1.1-1.2. Har du varit inne på www.jeepsweden.net ? Där är ett problem med att man kan bli redirecktad om man googlar adressen.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka