Köpråd: Toyota supra

Hejsan! jag funderar på att skaffa mig min drömbil!. En supra men vet inte om man ska köpa en tt eller singel turbo och helst vänsterstyrd, finns det bilfirmor som kan hjälpa en att hitta den supra man letar efter? och vad kostar det att importera en supra nu för tiden? mycket tacksam för svar!



Svar på inlägget: Köpråd: Toyota supra



en vänsterstyrd supra går på mellan 200-400 000 på de flesta ställen runt om i världen. vill du importera från england finns det mycket att välja mellan på pistonheads. En import från england behöver inte bli så dyr... runt 10 000 inklusive regning och frakt hem. Från usa kostar det mer. Tyvär lönar det sig inte att importera en supra längre då de har gått ner så pass mycket i pris här i sverige... man hittar ju en mkiv tt manuel för 100 000 angående om du ska köpa singel eller tt, så är det betydligt smidigare vid besiktning med en bil som ser orginal ut



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka