Köpråd: nån som vet en billig bakhjuls driven bil?

Som titeln säger, billig och bakhjulsdriven bil men INTE VOLVO, har tittat på toyota ke70, opel ascona och opel kadett och toyota starlet. men nu kommer jag inte på nå mer märke som är relativt billig och billig i drift och bakhjulsdriven.. så till frågan nån som vet en billig, billig i dirft o bakhjulsdriven bil ?



Svar på inlägget: Köpråd: nån som vet en billig bakhjuls driven bil?



opel omega kanske? ford scorpio?


volvo 240 xD från 70 talet


Ford sierra kanske? visserligen en skitbil men har annars de krav som är ställda:billig, billig i drift o bakhjulsdriven bil


Valfri äldre merca?


Mercedes 190e 2,3 hade jag satsat på Bra soppaförbrukning tack vare låga varv o fin insprutning, multilink bakaxel och gedigen kvalitet


Min ena BMW e34 525i ska säljas inom en snar framtid!


BMW E28 Relativt ovanligt i dagens Sverige, fränt utseende, hyfsad komfort och för sin tid väldigt sofistikerad att köra. De tidiga årgångarna är väl dessutom skattebefriade numera?



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka