Köpråd: Opel Kadett GSI cab -88

115Hk. Bilen är fin och cabben sluter tätt. Den används på vintern. Samma ägare i 5 år. Kamrem bytt i sept -12. Den utflippade digitala instrumenten. Fick bra pris. Är det bara att köpa? Haft en förut men det var 1996 och den var i nyskick. Är de ok än idag?



Svar på inlägget: Köpråd: Opel Kadett GSI cab -88



Köp! Börjar bli sällsynta, kul uddabil med lagom mkt premiumkänsla. Dig instr är helt underbart, riktig -80tals gimmick. Röd? Svart? Bra sommarbil, dåligt med cabbar med fungerande baksäte.


Tyvärr vit. Säkerligen buskörd. Vi får se...


Är det Opel du ska ha? Jag måste slå ett slag för Rover 216 cab. De dyker upp ibland, men du ska ha en med Hondamotorn på 122hk och inte den opålitliga K-serien. Skinnklädsel och mer utrustad än motsvarande småbil.


115hk, är den verkligen så vild att man buskör med den? Om det är den som ligger på blocket, så ser den ju inte så illa ut. Bort med dekalerna och en rejäl puts så kan det bli något. Inredningen verkar fin med.....


Det är en udda fågel, oxå användbara med baksäte, nu får jag halva g-org på mig men dom är dessutom riktigt snygga, betydligt roligare än en golfcab eller E30 med läckande scouttält. Återkommande suget: Ritmo cab, där har vi en nästan utrotad sydeuropé.


E30. Vad är det? Ett färgämne? Konserveringsmedel? Ja en Ruttmo skulle passa fint på uppfarten faktiskt. Jag hade en kompis vars farsa hade en Rutmo. Vill minnas att den var piggare än farsans 240 med B21. Vad gäller Opeln så ansågs den ju ganska rapp då det begav sig. Dessutom var bilarna snabbare förr i klippet då de var utväxlade lite annorlunda (antar jag) och inte toppade mer än 190 kanske. Se bara på Golf Gti som var snabbare 1977 än långt senare.


Du tycker E30 är en tveksam bilmodell men förespråkar Fiat Ritmo.. Only on Garaget..


Jag har ingen aning, hörde några acneförsedda individer utanför en mellanstadieskola eller om det var ett gymnasium (svårt att se skillnad nuförtiden) samtala om en sådan emellan facetube och övrigt surfande med sina gnuggofåner och tänkte att det kanske är bra.... FIATen är rapp och direkt, den där essensen av ett bilkörande som ofta kallas körglädje. Råare gång och personlighet i äldre motorkonstellationer utan den släta upplevelsen av likriktning som är så vanligt förekommande nuförtiden.


Hahahahaha!!!!






En Ritmo Cab är givetvis att föredra. Fast de växer inte på träd... E30? Då tar jag hellre bussen. Tyvärr visar sig GSi:n ha en ful lagning på höger sida i cabben. Den läcker friskt om man högtryckar den (Det gjorde inte min 32 år gamla Golf cab förra året) och den har "lite blåsor i lacken runt om" Hmm... http://www.blocket.se/goteborg/Opel_Kad . 15&w=3 Lite tveksam faktiskt. Tror jag satsar på en CTi istället?


Näe, och dum som jag var stod jag över den snorfina Ritmocaben för 20k jag hittade förra året..merdé! Det är den "rutan" som syns i annonsen, trodde det var en förstärkning eller vikveck, känns det fel så stå över. Franska busbilars busbil i cabutförande, dom e kul. Direkt körkänsla, hittar du en med det sköra triangulära instrumentbrädeförvaringslocket fortfarande intakt...slå till.


Känns bra att vi tillsammans kommit fram till det essentiella i diskussionen, nämligen svaret kring våra oförmågor. Jag vet inte vad E30 är och du vet inte.


What?



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka