Köpråd: MB 230 kompressor

DU ska alltid kolla rosten på en merca men utöver detta så finns det inga större problem som gör dig gråhårig. 31k mil är mycket men får du den billigt så kanske det är värt risken. Jag hade hellre köpt en med mindre mil dock. Är det annonsen på blocket som du tittar på eller? För isf tror jag det är en helt vanlig c230 fast men sportchassi vilket är vanligt men jag kan ha fel.



Svar på inlägget: Köpråd: MB 230 kompressor



Ja rosten har jag hört om och ja du har nog rätt, bättre med lägre miltal på en bensinare. Ja det är den på blocket och det är AMG-edition också men man kanske ska ha lite lägre miltal om jag inte köper en diesel istället. Tack för svaret!


Ja w124 har jag också kollat en hel del på, dom är riktigt fina tycker jag och som du säger så verkar det vara en helt annan kvalitet. Några speciella årsmodeller som är bättre än andra eller är det alla w124 över lag som är bra? PS: den där mercan såg ju allt annat än rolig ut



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka