KÖPRÅD: seat arosa, wv lupo, skoda felicia

Tjenare Garaget! jag söker efter en billig förstabil så de är dessa bilar jag har bestämt mig imellan att välja på, antagligen blir de motor mellan 1.0-1.4 kan man få råd på vilken som är billigast och mest värda pengarna så att säga, uppskattar råd verkligen! jag vet att dessa är i stort sett samma bil, men dom anger olika i bränsleförbrukning och jag vill ju gärna ha en så låg som möjligt! visst, jag vet ju att ingen av dom är räcerbilar! men vilken är "roligast" och skönast att köra överhuvudtaget? alla har kamkedja va? vet att felician har de iallafall! och så vill jag veta i vilken ordning meksvårigheten ligger! vill också veta storlekarna på bagageutrymmena, felician är störst va? sen har väl lupon och arosan typ samma? tack på förhand // PATA



Svar på inlägget: KÖPRÅD: seat arosa, wv lupo, skoda felicia



En Lupo med 1,4 och 75 ponnies är ju faktistk rätt ärtig. Arosan är samma bil minus all komfort du vill ha


Hej jag har en Lupo 1,4 16v och den drar 7,7 rak över och de ser jag inte som billigt alls dock är de en super trevlig liten bil men drar dock lika mycket som min volvo 240 och de stör mig


akta dig för dem gamla feliciorna, rostar något otroligt i bak vid fjäder fästena


Pröva Mitsubishi Colt tycker jag, gärna mellan åren 92-99 . Fan riktiga små racers som är väldigt bensinsnåla. Bättre kan du inte hitta. Riktigt pigga motorer..


Felician är bra bilar, men som sagt rostar de. Tidiga fabior finns idag i marginell högre prisklass. Du kan få en i hyggligt skick för 10-15k.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka