Köpråd Mercedes e55 -05 alt Audi s6 5,2 -07

Hej. Sitter i bilbytar tankar. De lutar åt nån kombi me lite extra knuff i. Har då kommit fram till att Mercedes e55 eller Audi s6 v10 skulle passa mig utmärkt. Men, vill innan eventuell affär ha lite mer kött på bena å veta lite hur de ligger till me servicekostnader samt dom vanliga sjukdomarna. Vill INTE ha svar från någon som känner nån som har en sån här bil. Eller som läst sig till!!!! Vill att någon som har erfarenhet, som antingen äger eller har ägt en. Alternativt arbetar me dessa typer av fordon.



Svar på inlägget: Köpråd Mercedes e55 -05 alt Audi s6 5,2 -07



Farsan äger en E500 W211. Det som han har fått byta är exempelvis dämpare bak. Motorkuddar. Katalysator och lite annat som vanligtvis slits. Kostnaderna är ju förhållandevis till plånboken. Byta dämpare bak (luftfjädring) gick på 14.000. Till kombi gick det på 17 (Åke Eriksson Luleå). Men satan i gatan vilken skön bil!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka