KÖPRÅD, Honda Civic type R 2002 ep3 BEHÖVER ER HJÄLP!

Funderar på en Honda Type R från 2002. Vad borde jag tänka på när det gäller denna bilsort? Den har gått 20,000 mil ej bana. Dock så är den motorrenoverad med bl.a. Planing av topp vad det nu innebär vet jag inte. Killen sa att en fjäder i motorn gick av och det var en rep på 13.000 kr på autoexperten . Provade den och den går bra! SNÄLLA TIPS OCH RÅD! Pris 40.000 ska få den nyservad och bes.



Svar på inlägget: KÖPRÅD, Honda Civic type R 2002 ep3 BEHÖVER ER HJÄLP!



Låter som ett ok pris om kvitto finns. Rost, klonk i framvagn, skeva bromsskivor dvs vibrationer i ratten, Bilen ska gå spikrakt på vägen, dvs inte dra åt något håll. jämn tomgång Sen det vanliga, drivknutar fullt rattutslag åt bägge håll och kör Finns inte direkt några typfel


Jag undrar lite om man bör vara orolig för de höga milen.


Nej det behöver du inte vara.


Man ska alltid vara uppmärksam på bilar som gått långt. spec. när det är högvarviga motorer i en ungdomsbil som förmodligen piskats rätt hårt genom åren. Men eftersom du får ett lågt pris kan det vara ok. Men ha i åtanke att pengarna du spar på att köpa långmilaren lätt försvinner i reparationer om du köpt fel objekt.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka