Köpråd Saab 9-3 aero

Hej! Tänkte lägga ut en post här på forumet och kolla vad ni tror om en bil som jag funderar på att köpa. Bilen är tänkt att användas som en familjebil med lite roligare motor. Jag har hittat en 2006 9-3 med 2.8T motorn. Den har gått 17500mil och ser fin ut i verkligheten. Det finns några smårepor och skavanker på bilen, men den är trots allt 7 år gammal. Jag var och provkörde bilen idag, den kändes väldigt bra, inga konstiga ljud från motor eller chassi. Körde på lite guppiga delar av vägen och försökte lyssna efter konstigheter osv. men kunde inte höra något. Bilen gick bra tycker jag, pigg och svarade bra på gas. Alla lampor och instrument på insidan verkade fungera som de skulle. Säten och övrig inredning såg också väldigt fin ut, inte slitet eller så. Jag tycker inte heller att bilen hade "torque-steer" mera än vad jag är van med från tidigare framhjulsdrivna bilar. Den kändes väldigt bra överlag. Det fanns även bra vinterdäck till bilen. http://www.blocket.se/ostergotland/Saab . 14&w=1 Nu till det som gör mig lite fundersam, bilen har haft 13 ägare. Enligt min carfax rapport så kan jag utläsa 6 brukare och 6 återförsäljare. (Jag antar att den 7e ägaren är en brukare som köpte bilen? Står bara 12 i carfax rapporten) Vad tror ni? Tack på förhand



Svar på inlägget: Köpråd Saab 9-3 aero



Såg fin ut, det enda eller snarare det jag ställer mig frågande till är "Mappad på T.M Chiptuning " Finns en del negativt om det företaget bla här:http://forum.saabturboclub.com/viewtopi . ;hilit=tmc Finns fler trådar på forumet. Köper du bilen hade jag bytt programvara till nån av de större SAAB-trimmarna. Maptun/Nordic/Hirsch etc om man nu kan få tag på de sistnämnda längre.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka