Köpråd Mitsubishi Lancer EVO VI Ralliart

Hej, Tänkte om någon kan dela med sig om sina åsikter angående denna bil. http://www.blocket.se/vi/45712352.htm Någon som vet något om denna bil? Vad skall jag tänka på? Vanliga problem? Rätt pris? Tycker den ser fin ut. Skall åka upp och kolla på den i helgen så kan vara bra att ha med sig lite extra "viktigt att tänka på" saker i bakhuvudet. Så dela gärna med er om ni har något att säga. Och ja tyvärr är det en postbil.. men blir för dyrt med vänsterstyrd. Självklart ska den kollas upp noga och med carfax, men carfax litar jag tyvärr inte allt för mycket på. Tacksam för hjälp! Christian



Svar på inlägget: Köpråd Mitsubishi Lancer EVO VI Ralliart



Google is your friend! Tog mig 1min att hitta allt du behöver Googla "att tänka på vid köp av evo 6" så kommer det upp massor med info.


"Att hitta allt du behöver" jo men eftersom jag är främmande med denna bil så vet jag inte vad "allt" är. Läser på andra forum, tack för hjälpen.


Lycka till!


Rent spontant så känns priset helt upp åt väggarna? Nån tusenlapp extra och du får en vänsterstyrd 8a i behagligt skick.


Har också för mig att det fanns några helt rättstyrda original 8or för 150k..


Har kollat betydligt mera information om denna, olika priser med mera. Denna kommer inte att köpas. Som ni säger också, priset är för högt! Tråd kan låsas


är också sugen på denna, vad är det för info du hittat som gör att den inte kommer köpas, tycker priset är helt okej, ligger ju bland dom dyrare men eftersom att det är genomn en bilfirma så får man ju garantier och finansiering om man vill?


Se till att pruta ordentligt Jag skulle även avråda till att köpa denna typen utav bil med hjälp utav finansiering.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka