KÖPRÅD: R fälgar replikor, Vart hittar man de med bäst kvalitet?

Tjena, Ska till och införskaffa mig ett par R fälgar Replikor då jag inte hittat några äkta. Kollat på stylinabilen.nu vet ni hur deras kvalitet är? priset är 8 695 för 4 med däck. Har ni något tips om någon annan firma har replikor med bra kvalitet samt bra pris? Priset får högst vara 9000 kr, med 18" samt 215/35 däck



Svar på inlägget: KÖPRÅD: R fälgar replikor, Vart hittar man de med bäst kvalitet?



Tycker du ska satsa på bättre däck än vad du troligen får för det priset. Men när jag hade Volvo så köpte jag såna fälgar på Gummihuset, fast det gick loss på 13000 med däck.


Skulle tro att det är samma tillverkare på alla R-kopior... Jag har köpt mina via gummihuset. Har du råd välj till andra däck, jag köpte duro på mina 18" och de får ståsula på 10min på 19" tog jag kumo och dom är jag supernöjd med


Köpte också mina på gummihuset. Hade dom som vinterhjul på v70n, körde punka på ett av dom med när en chaufför körde på en lössparkad kantsten. Träffa mitt emellan två ekrar men den klara sig fast däcket vart de hål på i sidan. De var då bra kvalitet.


Det får nog bli gummihuset, har kollat på infosite lite, men eftersom ni rekomenderar gummihuset får det nog bli gummihuset, funderar på ett par 215/35-18 VREDESTEIN SESSANTA YR däck Man får tacka!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka