Tips /köpråd ang passat 98 1.9tdiautomat

Vad drar en sådan? Vet ej vad för låda såg att de.fanns cvt och normal automat på transportstyrelsen står det bara automat, framvagnen e ny enligt ägaren, han vill byta.mot min bil, de tråkiga ärju skatten, kör rätt mycket osäker på miltal på 1 år. Kanske kör 2000 mil, är de värt det?



Svar på inlägget: Tips /köpråd ang passat 98 1.9tdiautomat



-98? Ingen CVT på den. "framvagnen e ny enligt ägaren" DEN är bra! Har han kvitto på det? Ett riktigt kvitto som du kan ringa och kolla menar jag då... Men jag har sett flera som inte tycker framvagn är ngt stort problem då det är relativt lätt fixat för en billig slant? Vet ej, inte kollat. Räkna! 2000 mil i en stor bensinbil och dito mil i en diesel. Dessutom krånglar sällan en diesel om de är hyggligt skötta. Varit mycket nära att köpa en just sådan bil men nu sitter jag i en "skottsäker" MB w210 diesel... Sen beror det ju på om priset är rätt?


http://www.dieselskatt.se/lonsamt-med-diesel/


Jo finns kvitto motorn e utbytt finns även kvitto på det till en som gått 30' ist för den som satt i.som gått 50' Kollade på länken du länkade och står när jag skriver att om jag kör mer än 900 mil tjänar jag på det och jämförde man årskostnaden va det ca 50kr billigare än diesel... Får nämligen byta den mot min BMW 518 -94, och passater e ju så goa tyck ja.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka