Köpråd - Honda Odyssey 2008

Vi har vuxit ur vår V70 och behöver en familjebuss. Har sett en Honda Odyssey av 2008 års modell som ser fin ut. Men denna modell är väl ganska ovanlig i Sverige så jag funderar lite på hur tillgången och priset på reservdelar påverkas? Är det en dålig affär att köpa en ovanlig modell, kan man räkna med skyhöga reparationskonstnader? Rent generellt är Honda en bra bil? Tacksam för svar!



Svar på inlägget: Köpråd - Honda Odyssey 2008



Honda är en bra bil. Nog är Odyssey ovanlig! Det kan ju bli bekymmer med reservdelar/slitagedelar. Bilen delar i mångt och mycket teknik med Accord så delar som rör bottenplattan kan nog fixas den vägen. Ska man byta karossmässiga detaljer tror jag du kan stöta på patrull eller iallfall förvänta dig lite längre leveranstider än normalt om man ska köpa delar hos "Den lokala Hondaverkstan" Men det ska gå! Att sitta med en ovanlig bil när det är dags för försäljning brukar vara en mardröm. Jag antar att du får köpa den billigt om man kan jämföra med något likvärdigt.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka