Köpråd: Montering av CNC remskiva på OEM remskiva (alt. Efterlysning)

Jag skulle vilja ha tag i en mekanisk verkstad / bra vanlig verkstad som kan sätta fast en extra remskiva på min nuvarande remskiva. Det är alltså en CNC svarvad skiva i aluminium som ska matschas mot den vanliga skivan. Det svåra är att den måste sitta dead-center på, annars blir det stora vibrationer (och kostnader) Steg 10 i denna beskrivning förklarar det rätt bra:http://www.diymybmw.com/e39/supercharger-installation/ Någon som vet var man kan vända sig? Har inte en allt för stor budget...



Svar på inlägget: Köpråd: Montering av CNC remskiva på OEM remskiva (alt. Efterlysning)



bara att ringa runt till mekansika verkstäder i närheten så löser det sig nog


Har du något tips? Kontaktat en del, men de flesta tycker det är ett för enkelt/snabbt jobb.


kan jag tänka mig. har ni ingen cnc utbildning i närheten? börjar man erbjuda en slant kontanter så är dom mesta på. hade tanten haft tillgång till maskiner hade hon kunnat löst det där. men efter omskolning är hon pappersvändare och jobbar på fel sida inom industrin för att komma åt alla skojiga maskiner.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka