Köpråd : Mercedes 500E / E500

Hejsan ni kunniga! En bil kommer att inhandlas i höst och Har funderat på gamla w124 "porschebyggda" Mercan E500 eller 500E (som de hette då) Bilen kostar allt från 50 till 150tusen beroende på Mil, skick osv,, Frågan är nu : om man köper en ganska bra "Porsche"merca För 80tusen - hur dyrt kan det vara att äga en sådan ? Delar? Försäkring (står på far visserligen), bensinförbrukning? Hur är dom ? Håller dom, sköna bilar .. Vill kunna kombinera lyx med sport - så jag tänker : 500E - där har vi svaret! Skriv gärna , berätta om eran tanke, erfarenhet .. Med vänlig hälsning, simon



Svar på inlägget: Köpråd : Mercedes 500E / E500



har ingen erfarenhet av dom personligen tyvärr, står på önskelistan än tror över lag att det är en ganska dyr bil att äga. delar osv är nog inte helt gratis. soppa lär den villa ha med skulle tro att de är lättare å få den över 3liter milen än under en om man säger så för dom pengarna skulle nog jag köpt en nyare bil tex en c32 kompressor eller liknande den går ju att åka på vintern med och nästan ha samvetet kvar sen hur bra osv det är och försäkra en bil på en förälder kan diskuteras.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka